محسن زنگنه، نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات درباره موضوع آزادسازی اموال بلوکه شده ایران به خبرنگار جام جم آنلاین گفت: منابع ارزی وقتی آزاد می شود به صندوق توسعه واریز و در آنجا ذخیره می شود و طبعا این مساله باعث افزایش دخایر ارزی ما خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین بخشی از این مبلغ به دولت اختصاص دارد و در حساب های دولت می نشیند.
وی اضافه کرد: نحوه هزینه کرد این منابع هم مطابق با ردیف های بودجه مصوبه در قانون 1401 خواهد بود و طبعا این امکان وجود ندارد این منابع در حوزه های مصرفی هزینه شود و البته مزیتی که دارد این است که کسری بودجه دولت را جبران می کند.
نماینده تربیت حیدریه تاکید کرد: نحوه هزینه کردن در بخش های مختلف هر کدام ردیف های بودجه خاص خود را دارد و منابعی مثل اموال بلوکه شده که آزاد شده اند هم سهم صندوق توسعه است و درباره سایر هزینه ها و اعتبارات مطابق با قانون بودجه تصمیم گیری شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید